Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/9/13



Το Δ.Σ της Α ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ενημερώνει τους συναδέλφους για τα εξής:

1.     Η απεργία συνεχίζεται για 2η ήμερα με τα ίδια υψηλά ποσοστά συμμετοχής.

2.     Αύριο, Τέταρτη 18-9-2013, ξεκινούν απεργιακές κινητοποιήσεις και οι συνάδελφοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.  Επιπλέον ξεκινά και η 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.  Η ΓΣΕΕ τέλος έχει προκηρύξει τετράωρη στάση εργασίας. Έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση δάσκαλων –           καθηγητών  στις 10:30 το πρωί, στο «στέκι» των εκπαιδευτικών  που λειτουργεί  από την προηγούμενη εβδομάδα στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως απέναντι από την Εθνική Τράπεζα.
Στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Συλλόγου Γονέων Γ/σίου – Λυκείου Λουτρακίου εκπροσώπων σωματείων και του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.
3.     Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραβρεθεί στον αποκλεισμό του κτηρίου της Περιφερειακής Δ/σης Εκπ/σης στην Τρίπολη που διοργανώνεται, με πρωτοβουλία της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας και συμμετοχή όλων των ΕΛΜΕ της  περιφέρειας Πελοποννήσου, την Πέμπτη 19-9-2013
Στη συνεχεία και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής  Γενική Συνέλευση των μελών της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με θέμα: «εκτίμηση της κατάστασης - συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου».

Το απόγευμα στο «στέκι» των εκπαιδευτικών 9.00 μ.μ. μουσική βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: