Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Εθελοντική προσφορά στο Χαμόγελο του Παιδιού

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 23-02-09
Α.Π.:120
ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ Α’ ΕΛΜΕ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ



ΘΕΜΑ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια του κοινωνικού ρόλου της, η Α’ ΕΛΜΕ Ν. Κορινθίας σας γνωστοποιεί την ανάγκη εθελοντικής προσφοράς μας, με την εκπαιδευτική μας ιδιότητα, στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο, το οποίο φιλοξενεί από το καλοκαίρι του 2002 παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη από αγάπη, ασφάλεια και φροντίδα.
Σε αυτήν την προσπάθεια ένταξής τους στην κοινότητα και ομαλής προσαρμογής και προόδου στο σχολείο, ώστε ως ενήλικες να ζήσουν μια υγιή και ισορροπημένη ζωή, εμείς οι εκπαιδευτικοί μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα και αποτελεσματικά.
Σε πρόσφατη επαφή μας με υπεύθυνο του Χαμόγελου του Παιδιού υπογραμμίστηκε η ανάγκη των παιδιών – κυρίως αυτών που φοιτούν στο Γυμνάσιο – για ιδιαίτερα μαθήματα από διδάσκοντες ( ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 ) στο χώρο όπου ζουν τα παιδιά αυτά.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους, που θέλουν να διδάξουν αφιλοκερδώς, να προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις τους στα παιδιά αυτά, συμβάλλοντας στην πρόοδό τους στο σχολείο αλλά και στην πραγματοποίηση των ονείρων τους για μια καλύτερη ζωή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπευθύνους στο Χαμόγελο του Παιδιού στο τηλέφωνο 27410 32628 η σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Ο πρόεδρος Ηλίας Λέκκας
Η γ. γραμματέας Βάσια Θηβαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: