Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 9-4-2009
Α.Π. :189


ΘΕΜΑ: Συγχαρητήρια σε μαθητές και συναδέλφους

Mε αφορμή δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα της Κυριακής, 29-3-2009 στην οποία ο νεαρός μαθητής Μ. Π, ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, ευχαριστεί το διευθυντή του αλλά και τους καθηγητές του στο ΕΠΑΛ Ζευγολατιού για τη φροντίδα και συμπαράστασή τους, θέλουμε να συγχαρούμε τον Διευθυντή και το σύλλογο Διδασκόντων γιατί με τη συμπεριφορά τους σφυρηλατούν αξίες.
Προσδοκούμε και η Πολιτεία, άμεσα, να δείξει ότι έρχεται αρωγός στο έργο του έμψυχου δυναμικού του ΕΠΑΛ Ζευγολατιού, κατορθώνοντας τη μετεγκατάστασή του – από το ισόγειο απαράδεκτου διώροφου κτιρίου, όπου στεγάζεται σήμερα - σε μονάδα που θα πληροί τις προδιαγραφές σχολικού κτιρίου.

Συγχαρητήρια επίσης αρμόζουν και σε δύο άλλα σχολεία με δυναμική παρέμβαση στο γίγνεσθαι της περιοχής μας:
- στο Γυμνάσιο Λουτρακίου, με την ηλεκτρονική του εφημερίδα Sxoliana – για 2η συνεχή χρονιά,
(επισκεφτείτε το στο sxoliana.gr,) και,
- στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, με το έντυπο ΣΔΕφημερίς – για πρώτη φορά, το οποίο εντυπωσιάζει πραγματικά με την ποικιλία των θεμάτων, τον βιωματικό και παιδευμένο λόγο,το χιούμορ αλλά και τη συγκίνηση που αναδύει. Η συντακτική ομάδα ,εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι είναι άξιοι επαίνων.

Να ποιο είναι το παιδευτικό – κοινωνικό έργο των συναδέλφων μας και των μαθητών τους. Έργο, που διαψεύδει το ότι η εποχή μας είναι μόνο εποχή απαξίωσης…


Σημ. Παρακαλούμε τους συναδέλφους να μας ενημερώνουν για ανάλογες δράσεις τους, ώστε με τη σειρά μας να συμβάλουμε στην κοινοποίηση και προώθηση τους.

Ο πρόεδρος: Ηλίας Λέκκας
Η γ. γραμματέας: Βάσια Θηβαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: