Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ

A΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 16-10-2011


ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
M.M.E


Προσκλητήριο μάχης
προς τους συνταξιούχους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

Το αποκρουστικό σχέδιο νόμου για το νέο μισθολόγιο – Βαθμολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία και το προσυνταξιοδοτικό καθεστώς στο Δημόσιο αν ψηφισθεί οδηγεί σε νέα σφαγή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, στην οριστική διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών, στην εξαθλίωση των εργαζόμενων και των συνταξιούχων και στη φτώχεια.

Οι εκπαιδευτικοί, οι τελευταίοι στην κατάταξη αμοιβών στο δημόσιο, καρατομούνται για μια ακόμη φορά. Γιατί το «Νέο σχολείο» και οι εκσυγχρονιστικές αλλαγές του Υπουργείου Παιδείας, απαιτούν εκπαιδευτικούς κακοπληρωμένους, εξαθλιωμένους, επαίτες που θα σκύβουν το κεφάλι και θα εκτελούν εντολές στην κατεύθυνση της διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης και της κυριαρχίας της αγοράς.

Καλούμε τους συναδέλφους-σες συνταξιούχους εκπαιδευτικούς να αγωνιστούν μαζί μας, να αντισταθούν στην κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, να τιμήσουν, και να περιφρουρήσουν το κοινό μας σπίτι, την Εκπαίδευση και τα εργασιακά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα που κατακτήθηκαν με τους σκληρούς αγώνες αυτής και της προηγούμενης γενιάς.

Καλούμε τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς συναδέλφους-σες συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις του κλάδου, να πυκνώσουν τις γραμμές αντίστασης .

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Για την ανατροπή της πολιτικής ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
Η Α ΕΛΜΕ θα μισθώσει λεωφορείο για το συλλαλητήριο της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, στις 11:00 π.μ., στο Πεδίον του Άρεως
Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο να το δηλώσουν μέχρι την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, και ώρα 14:οο
(Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948570510- Ηλίας Λέκκας, 6947513245- Άρης Χαρμπίλας)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ :Ηλίας Λέκκας
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Αριστοκλής Χαρμπίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: