Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας κρίνει σκόπιμο να επανέλθει και να διαμαρτυρηθεί έντονα για την απαράδεκτη καθυστέρηση της καταβολής των δεδουλευμένων προς συναδέλφους. Οι οφειλές αφορούν δεδουλευμένα δύο και τριών ετών και αναφέρονται σε υπερωρίες, αποζημίωση εκδρομών, πρόσθετη διδακτική στήριξη, ενισχυτική διδασκαλία και συμμετοχή σε σεμινάρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Σε προηγούμενη παράσταση στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Κορινθίας πήραμε τη διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα τακτοποιηθεί μετά την υπογραφή των σχετικών εγκυκλίων εντός του Μαρτίου του 2007. Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει και ως είναι φυσικό έχει διογκωθεί περισσότερο.
Θεωρούμε αυτονόητη και απόλυτα δικαιολογημένη την απαίτησή μας να τακτοποιηθούν άμεσα όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες της πολιτείας προς τους συναδέλφους. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για άλλη καθυστέρηση. Ζητάμε επίσης να ληφθούν έγκαιρα από τη Διεύθυνση αλλά κυρίως από το Υπουργείο Παιδείας όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για να μην επαναληφθεί το απαράδεκτο φαινόμενο στο μέλλον.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: