Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η ΘΕΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Α ΕΛΜΕ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Σχετικά με την εκδρομή της Α΄ ΕΛΜΕ, ενημερώνουμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν ότι το περιθώριο κατάθεσης προκαταβολής στο πρακτορείο ΑΛΚΥΟΝΙΣ είναι μέχρι 12/6/2010. Το ποσό της προκαταβολής έχει οριστεί στα 150E. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπεράσει τους 40.
Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Πρακτορείο ΑΛΚΥΟΝΙΣ (27440 64910) ή στα μέλη του Δ.Σ.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ....


ΔΥΤΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

1η ημέρα : ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΙΟΣ (90 km.)
Συγκέντρωση , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά , επιβίβαση στο πλοίο για Χίο. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα : ΧΙΟΣ – ΤΣΕΣΜΕ – ΣΜΥΡΝΗ (100 km.)
Αναχώρηση από τη Χίο για Τσεσμέ στις 09.00 το πρωί. Μετά από ταξίδι 30 λεπτών άφιξη στις 09.30. Μετά την τακτοποίηση διαβατηρίων αρχίζουμε την περιήγηση μας στο Τσεσμέ. Συνεχίζουμε με επισκέψεις στα Αλάτσατα και στα Βουρλά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στις ψαροταβέρνες του λιμανιού. Άφιξη στη Σμύρνη το απόγευμα , ελεύθερος χρόνος στην αγορά Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΣΜΥΡΝΗ – ΕΦΕΣΟ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΜΙΛΗΤΟΣ(250 km.)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την επίσκεψη της ιστορικής Εφέσου στην οποία θα δούμε το Ωδείο, τον Ναό του Αδριανού, την Αγορά, την περίφημη βιβλιοθήκη του Κέλσου, το Θέατρο. Την επίσκεψης μας στη Βασιλική του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου ακολουθεί η περιήγηση στο Κουσάντασι. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας στην Μίλητο. Επιστροφή στη Σμύρνη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΣΜΥΡΝΗ – ΠΕΡΓΑΜΟ - ΑΪΒΑΛΙ (250 km.)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τη περιήγηση στα Κάστρα της Σμύρνης που έχτισε για πρώτη φορά ο Λυσίμαχος, στρατηγός του Μεγαλέξανδρου. Αναχωρούμε για τη Πέργαμο διασχίζοντας το Κορδελιό, την παλιά ελληνική περιοχή της Σμύρνης. Επίσκεψη του Ασκληπιείου στην Πέργαμο και περιήγηση της πόλης. Συνεχίζουμε για το λιμάνι του πολυτραγουδισμένου Αϊβαλί. Στην συνέχεια επίσκεψη στα Μοσχονήσια (22 μικρά όμορφα νησάκια). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα : ΑΪΒΑΛΙ – ΠΡΟΥΣΣΑ (300 km.)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση από το ξενοδοχείο για Προύσσα μέσω Αδραμηδείου και Μπαλλούκεσιρ. Επίσκεψη του μεγαλύτερου τζαμιού της Προύσσας, του Ουλού Τζαμί. Μετά από ελεύθερο χρόνο στη πολυφημισμένη σκεπαστή αγορά με τα μεταξωτά, της Προύσσας περιήγηση της παλιάς πόλης με το πούλμαν μας, στην οποία θα δούμε τα Μαυσωλεία των Σουλτάνων, το Μνημείο του Καραγκιόζη και τα Παλιά Λουτρά του Ιουστινιανού. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.




6η ημέρα : ΠΡΟΥΣΣΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (300 km.)
Μετά το πρωινό, νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Κων/πολη μέσω Γιάλοβα. Με το φερρυ-μπώτ της γραμμής φτάνουμε πρώτα στην Κων/πολη. Επισκεπτόμαστε την Πατριαρχική Σταυροπηγιακή γυναικεία Μονή της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) όπου υπάρχει και η ομώνυμη εκκλησία, οι τάφοι των Πατριαρχών και των ευεργετών, καθώς και το αγίασμα με τα ψαράκια, που μας θυμίζουν το γνωστό θρύλο γύρω από την άλωση της πόλης. Στην συνέχεια ξεναγούμαστε στην εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου ψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος. Στην συνέχεια κάνουμε μια κρουαζιέρα στα στενά του Βοσπόρου όπου θα ξεναγηθούμε στην Ευρωπαϊκή και Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. (Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ένα από τα μεγαλύτερα club της Ευρώπης με εκπληκτική θέα το Βόσπορο το Reina Club.).

7η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (50 km.)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση από το ξενοδοχείο για ολοήμερη ξενάγηση της Πόλης. Πρώτα θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας με τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου εκεί θα θαυμάσουμε τους εναπομείναντες Κίονες το Υδραγωγείο, τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, το Τρίποδας των Δελφών, την Γερμανική Κρήνη, την Βασιλική Κιστέρνα, και το Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, γνωστό σαν Μπλε Τζαμί μια μοναδική διακόσμηση από βιτρώ και πλακάκια όπου κυριαρχεί το μπλε χρώμα. Πηγαίνουμε στη συνέχεια στο αρχιτεκτόνημα όλων των εποχών, δημιούργημα του Ανθέμιου και του Ισίδωρου, τη μοναδική Αγία Σοφία. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το παλάτι που δημιουργήθηκε από τους Οθωμανούς σουλτάνους, το Ντολμά Μπαξέ και το Τοπ Καπί. Τελειώνοντας και τις επισκέψεις μας στο Παλάτι θα πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. (Το βράδυ προαιρετικά νυχτερινή διασκέδαση με ανατολίτικους χορούς και ανατολίτικα τραγούδια τα γνωστά χανουμάκια).

8η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ ( 350 km.)
Μετά το πρωινό, μεταφορά και ελεύθερος χρόνος στον πολύκοσμο Καπαλί Τσαρσί, στη σκεπαστή αγορά της Πόλης με τα 4.000 καταστήματα Στην συνέχεια αναχωρούμε από την Κων/πολη για την Ελλάδα, έχοντας ζωντανές στην μνήμη μας τις υπέροχες μέρες που περάσαμε. Θα σταματήσουμε στην πόλη του Ραιδεστού για γεύμα και περνώντας τον δρόμο για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά από σχετικό έλεγχο φτάνουμε στην Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα : ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΟΡΙΝΘΟ (800 km.)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Κόρινθο με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση γεμάτοι αλησμόνητες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.







OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατηγορία: Ταξίδι Εξωτερικού
Προορισμός: Δυτική Μικρά Ασία - Κωνσταντινούπολη
Ημερομηνία Αναχώρησης: 22/07/2010
Ημερομηνία Επιστροφής: 30/07/2010
Διάρκεια: 9 ημέρες
Μεταφορικό Μέσο Αναχώρησης: Οδικώς.
Μεταφορικό Μέσο Επιστροφής: Οδικώς.

Περιλαμβάνονται :
► Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά – Χίο σε 2κλινες (ΑΒ2) εσωτερικές
καμπίνες.
► Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χίο - Τσεσμέ.
► Μεταφορά με καινούργιο σύγχρονο υπερυψωμένο πούλμαν καθ΄ όλη τη
διάρκεια της εκδρομής.
► Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Σμύρνη με ημιδιατροφή.
► Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5* στο Αϊβαλί με ημιδιατροφή.
► Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5* στην Προύσα με ημιδιατροφή.
► Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη με
ημιδιατροφή (πλατεία Ταξίμ).
► Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στην Κομοτηνή με πρωινό.
► Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Εσκιχισαίρ – Γιάλοβα.
► Επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό καθ΄όλη τη διάρκεια σας στη Τουρκία.
► Ξεναγήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
► Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
► Αρχηγός – συνοδός γραφείου μας.
► Το γραφείο μας σας κάνει προσφορά την κρουαζιέρα στο Βόσπορο.

Δεν περιλαμβάνονται :
✖ Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους.
✖ Ποτά και ΕXTRA γεύματα.
✖ Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Πόλη Hotel Cat Wibe site
Σμύρνη ΜΑRLA HOTEL 4 www.marla.com.tr

Αϊβαλί GRAND TEMIZEL 5 www.temizel.com.tr

Προύσσα ALMIRA HOTEL 5 www.almira.com.tr

Κων/πολη GRAND OZTANIK 4 www.grandoztanik.com

Κομοτηνή ARCADIA HOTEL 4 www.arcadiahotel.gr

Τιμή κατ΄άτομο στα 28 – 30 άτομα : € 525,00
Τιμή κατ΄άτομο στα 38 – 40 άτομα : € 490,00
Διαφορά μονόκλινου δωματίου : € 180,00

Απαιτούμενα έγγραφα για τα σύνορα :
Για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών χρειάζεται διαβατήριο ή καινούργια ταυτότητα. Κάτω από 12 ετών παιδιά χρειάζονται υποχρεωτικά διαβατήριο καινούργιο.
Προσοχή :
Οι ταυτότητες δεν πρέπει να έχουν μπροστά από τον αριθμό τα γράμματα
Ξ, Φ, Ψ, Ω.
Με εκτίμηση
Για το Αlkyonis Travel
Περιπάνου Αικατερίνη
Γραφείο Γενικού Τουρισμού Περιπάνου Αικατερίνη
Π. Γιάτρισσας 7 – 9 Λουτράκι, Tηλ : 27440 64910, Fax : 27440 64909, e-mail:info@alkyonistravel.gr, www. alkyonistravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: