Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΚΕ - ΔΙΚΤΥΟΥ 23/11/10

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΚΕ - ΔΙΚΤΥΟΥ

Συνάδελφοι,
ξεκίνησε και λήγει στις 30 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μεταθέσεις.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης δεν έχουν όσοι διορίστηκαν τη φετινή σχολική χρονιά, εκτός όσων ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες μεταθέσεων, οι οποίοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης.
Την ίδια χρονική περίοδο μπορούν να υποβάλουν αίτηση βελτίωσης εντός περιοχής όσοι κατέχουν ήδη οργανική. Την αίτηση βελτίωσης οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να την υποβάλουν τώρα, ανεξάρτητα αν την ενεργοποιήσουν τον Μάιο, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα χάσουν το δικαίωμα βελτίωσης για την επόμενη σχολική χρονιά. Επίσης επιβάλλεται να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.
Η σχετική εγκύκλιος και η φόρμα αίτησης βρίσκεται στα σχολεία. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Γραφείο Κιάτου, από όσους ανήκουν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια Β΄ και Δ΄ Κορινθίας, στη Δ/νση Δ/θμιας στη Κόρινθο, από όσους ανήκουν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Α΄ και Γ΄ Κορινθίας ή στο γραφείο Ε.Ε. στη Κόρινθο, από όσους ανήκουν οργανικά ή είναι προσωρινά τοποθετημένοι στα ΕΠΑ. Λ και τις ΕΠΑ. Σ.
Την ίδια περίοδο γίνονται και οι αιτήσεις για Πειραματικά, Μουσικά, Διαπολιτισμικά σχολεία. Για την ενημέρωση σας στα σχολεία της περιοχής μας υπάρχουν τα εξής οργανικά κενά:
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Γερμανικών (1 θέση), Γεωλόγου (1 θέση), Βιολόγου (1 θέση), Φυσικής Αγωγής (1 θέση).
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Φιλολόγου (1 θέση), Φυσικού (1 θέση), Αγγλικής (1 θέση), Πληροφορικής (1 θέση). Επίσης υπάρχουν οργανικά κενά και για καθηγητές όλων των μουσικών οργάνων.
Όσοι συνάδελφοι είχαν κάνει αίτηση μετάθεσης ή βελτίωσης ή οριστικής τοποθέτησης την περσινή σχολική χρονιά δεν χρειάζεται να προσκομίσουν πράξεις ανάληψης για τα προηγούμενα χρόνια παρά μόνο για τη φετινή χρονιά.

Τέλος όσοι συνάδελφοι επιθυμούν διευκρινήσεις, μπορούν να μας βρουν στα γραφεία της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε., (Κλεισθένους 37 στο Κιάτο), κάθε μέρα από τις 19.00 ως τις 20:30 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στα γραφεία της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. (Άργους 17-19 στην Κόρινθο) 19.00 – 21.00.

Κλωνιζάκης Μάρκος, αιρετός ΠΥΣΔΕ Κορινθίας, τηλ. 6973224890, mail klonmark@otenet.gr
Χαρμπίλας Αριστοκλής, αναπληρωματικός αιρετός, τηλ 6947513245 , mail charmpilas@sch.gr
Εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο ΑΚΕ - ΔΙΚΤΥΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: