Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΠΔΣ

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 9/12/10

ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας σε συνεργασία με την Β΄ ΕΛΜΕ προτίθεται να συντονίσει την υπόθεση των προσφυγών των συναδέλφων για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων των σχεδιαστών – καταχωρητών της ΠΔΣ. Για το πώς έχει η υπόθεση σας στέλνουμε το επισυναπτόμενο έγγραφο της ΟΛΜΕ, που μάλιστα φέρει την ένδειξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ! Επειδή τούτη την περίοδο η μόνη διασφάλιση φαίνεται να είναι η κατάθεση δικαστικών προσφυγών, προτρέπουμε τους συναδέλφους να προχωρήσουν σ’ αυτές.
Διευκρινίζουμε ότι οι προσφυγές είναι ατομικές. Η απόφαση της προσφυγής και η επιλογή του δικηγόρου είναι φυσικά στη διακριτική ευχέρεια του κάθε συναδέλφου. Οι ΕΛΜΕ όμως μπορούν να παίξουν διευκολυντικό και συντονιστικό ρόλο, να πάρουν προσφορές από δικηγόρους, να πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους για τα έγγραφα που απαιτούνται και να συντονίσουν την συλλογή τους. Όπως άλλωστε είναι γνωστό, όταν αρκετοί προσφεύγοντες, εκπροσωπούνται από κοινό δικηγόρο, το κόστος μειώνεται κατά πολύ. Για τον λόγο αυτό και για πληρέστερη ενημέρωση καλούμε τους ενδιαφερόμενους σε σύσκεψη στα γραφεία της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας στις 14/12/2010 και ώρα 7.30 μ. μ.
Παρακαλούμε τους Διευθυντές να ενημερώσουν σχετικά όσους συναδέλφους από τον επισυναπτόμενο κατάλογο υπηρετούν στο σχολείο τους.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ Π.Δ.Σ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ: 2009-2010 / 2008-2009

ΡΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΚΟΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΔΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΣΑΓΡΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
ΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΡΘΑ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΥΛΑΜΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΜΠΡΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΛΩΝΙΖΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΡΑΣΟΠΟΥΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ :Ηλίας Λέκκας
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Αριστοκλής Χαρμπίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: