Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ Α΄ΕΛΜΕ 2009-10

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ
ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2009-2010

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η τακτική Γενική Συνέλευση του κλάδου μας προβλέπεται από το καταστατικό μας.. Για μας ο απολογισμός αυτός όμως δεν αποτελεί καταστατική υποχρέωση αλλά εκ-φράζει κυρίως τη δυνατότητα να αποτιμήσουμε τα αποτελέσματα των κοινών προσπαθειών μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να αποφασίσουμε, ενόψει και της νέας συνδι-καλιστικής περιόδου, μέσα και τρόπους, που θα μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στό-χους μας.

24/11/09 Συγκρότηση προεδρείου Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας για το συνδικαλιστικό έτος 2009 – 2010 με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος: Ηλίας Λέκκας Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Θανογιάννης Γ. Γραμματέας: Αριστοκλής Χαρμπίλας Ταμίας: Γιάννης Δασκαλόπουλος Οργ. Γραμματέας: Βλά-σης Μπονάτσος Μέλη: Θεοδόσης Στριμενόπουλος, Νανόπουλος Γεώργιος.
25/11/09 Υπόμνημα προς ΟΛΜΕ με αναλυτική αναφορά στα κτηριακά προβλήματα των σχολείων ευθύνης Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας.
30/11/09 Συμμετοχή στην πανελλαδική στάση εργασίας της ΟΛΜΕ. Για την κάλυψη των συναδέλφων από την περιοχή μας που συμμετείχαν στην συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παι-δείας, η ΕΛΜΕ κήρυξε συμπληρωματική στάση εργασίας. Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας αντι-προσώπευσε ο Γ. Γραμματέας.
1/12/09 Έγγραφη παρέμβαση της Α΄ ΕΛΜΕ προς την Διεύθυνση Δ.Ε. Κορινθίας για την λήψη μέτρων, ώστε να σταματήσει η λειτουργία τμημάτων με αριθμό μαθητών άνω των 30.
Επιστολή διαμαρτυρίας για τη στοχοποίηση των εκπαιδευτικών.
7/12/10 Συμμετοχή στην στάση εργασίας της ΟΛΜΕ εις μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
8/12/10 Το Δ.Σ. υλοποιώντας απόφαση της Γ.Σ. προχωρεί σε μείωση της συνδρομής των μελών της προκειμένου να μη μετακυλιστεί στους συναδέλφους η αύξηση της συνδρομής ΟΛΜΕ – ΑΔΕΔΥ.
9/12/09 Υποβολή εγγράφου αιτήματος της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας προς το Υπουργείο Παιδεί-ας για άμεση χορήγηση του επιδόματος των 176 Ε σε όλους τους συναδέλφους μετά την δικαίω-ση σε δεύτερο βαθμό 53 συναδέλφων μας στη Θεσσαλονίκη.
10/12/09 Ψήφισμα καταδίκης για τα θλιβερά επεισόδια (κάψιμο της ελληνικής σημαίας, επί-θεση στον Πρύτανη Χρήστο Κίττα από κουκουλοφόρους, σοβαρός τραυματισμός της μαθηματικού Αγγελικής Κουτσουμπού από αστυνομικό της ομάδας Δέλτα) που αλλοιώνουν εντελώς το πνεύμα των εκδηλώσεων μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
10/12/09 Ενημερωτικό σημείωμα για όσα πρέπει να γνωρίζει ο εκπαιδευτικός για την απο-ζημίωση των εκδρομών.
15/12/09 Εκλογές αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Στις εκλογές συμμετείχαν οι παρατάξεις ΠΑΣΚ και ΕΕ και εξελέγησαν 5 και 1 αντιπρόσωποι αντιστοίχως.
17/12/09 Συμμετοχή στην 3ωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας της ΟΛΜΕ σας και στο συλ-λαλητήριο (Αθήνα, Προπύλαια 12.30μμ) με κεντρικό αίτημα: Να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση αλλά αυτοί που τη δημιούργησαν.
21/12/09 Με αφορμή εγκύκλιο Προϊσταμένου Πρ/θμιας Εκπ/σης περί θρησκευτικής αγωγής και το πλήθος των συζητήσεων και αντιδράσεων που προκάλεσε, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ εκδίδει ψήφι-σμα που καλεί τους συναδέλφους να αντιμετωπίζουν τους μαθητές τους χωρίς διακρίσεις.
22/12/09 Ενημερωτικό σημείωμα προς νεοδιόριστους συναδέλφους με αιχμή την εξαγορά του ΤΠΔΥ εντός διετίας.
Διαμαρτυρία για τους 18.000 συνταξιούχους δημόσιους υπάλληλους που αναμένουν στην... ουρά την καταβολή της εφάπαξ παροχής (50.000 ευρώ κατά μέσον όρο) έως και ενάμιση χρόνο.


23/1/10 Συμμετοχή στην Πανελλαδική κινητοποίηση της ΟΛΜΕ των ελαστικά εργαζόμενων στην εκπαίδευση στα Προπύλαια. Συμμετείχαν συνάδελφοι αναπληρωτές από την Κορινθία και εκ-πρόσωπος του Δ.Σ.
28/1/10 Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας, υλοποιώντας το σχετικό χρονοδιάγραμμα της ΟΛΜΕ, συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χωρίς απαρτία στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με θέμα «συζήτηση του προγράμματος δράσης της ΟΛΜΕ για το επόμενο διά-στημα». Η εισήγηση και ο πρόγραμμα δράσης καταψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.
30/1/10 Συμμετοχή του Προέδρου της Α΄ ΕΛΜΕ στη Γ.Σ. των Προέδρων.
5/2/10 Αποκριάτικος χορός – κοπή πίτας της Α΄ ΕΛΜΕ στο καφέ DELUXE.
8/2/10 Περιοδεία σε κεντρικά σχολεία της Κορίνθου του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα
μαζί με το μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ Φατούρου Αγγελική, ενόψει της απεργίας στις 10 Φεβρουαρίου και κοινή συνέντευξη τύπου αμέσως μετά στα γραφεία της Α΄ ΕΛΜΕ.
10 Φεβρουαρίου: Συμμετοχή στην 24ωρη πανυπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ και συγκέ-ντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Εκπροσωπήθηκε η Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα καθώς και από ορισμένους συναδέλφους.
20/2/10 Δημοσιεύεται στον τοπικό τύπο αναλυτικό δελτίο με τις επιπτώσεις του προγράμμα-τος σταθερότητας στους μισθούς των εκ/κών.
24 Φεβρουαρίου: Συμμετοχή στην πανυπαλληλική-πανεργατική απεργία και τη συγκέντρω-ση στο Ε.Κ.Κ. Ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ στην ομιλία του κατήγγειλε τις επιπτώσεις των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους εκπαιδευτικούς. Ακολούθησε πορεία στην Κόρινθο με συμμε-τοχή μελών των Δ.Σ. της Α΄ και Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. καθώς και -νέων κυρίως-συναδέλφων.
27/2/10 Η Α΄ ΕΛΜΕ διοργανώνει μορφωτκή επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο Κυκλα-δικής Τέχνης.
5 Μαρτίου: Συμμετοχή στην απεργία που κήρυξε σε έκτακτη συνεδρίασή της η ΟΛΜΕ κα-θώς και στο συλλαλητήριο μπροστά από τη Βουλή. Οι δύο Ε.Λ.Μ.Ε. του Νομού μας διέθεσαν λεω-φορείο προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση 45 συναδέλφων στην Αθήνα.
9/3/10 Το Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας στη μνήμη της συναδέλφισσας Μυρσίνης Βλάσση, προσφέρει - αντί στεφάνου - χρηματικό ποσό στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου.
11 Μαρτίου: Συμμετοχή στην απεργία της ΟΛΜΕ – ΔΟΕ εναντίον του πακέτου σκληρών μέτρων που επιβάλλει το πρόγραμμα σταθερότητας. Την ημέρα της απεργίας δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του Νομού και τα πολιτικά κόμματα με τα γενι-κά και τοπικά αιτήματα του κλάδου μας καλώντας τους να στηρίξουν τις θέσεις μας.
16 και 23/3/10 Συμμετοχή στα συλλαλητήρια (Αθήνα, Προπύλαια) ενάντια στο πρόγραμμα σταθερότητας. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ εκπροσωπήθηκε από τον Γ. Γραμματέα.
11/4/10 Με αφορμή το πρόβλημα στέγης του 1ου ΕΠΑΛ Κορίνθου το Δ.Σ. εκδίδει ψήφισμα συμπαράστασης προς τον Σύλλογο Διδασκόντων και καλεί τους Δ/ντές και τους Συλλόγους Διδα-σκόντων που ανήκουν στην Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. να γνωστοποιήσουν τα κτηριακά προβλήματα των σχο-λείων τους.
15/4/10 Συμμετοχή στη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ και στη συγκέντρωση έξω από το Υ-πουργείο Παιδείας στο Μαρούσι.
19/4/10 Κοινοποίηση στην Διεύθυνση Δ.Ε. παλαιότερου υπομνήματος με τις προτάσεις της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. για την επιλογή επιτηρητών στις ειδικές εξετάσεις (Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, εξετάσεις ΑΣΕΠ κ.λ.π.) καθώς και για τη συγκρότηση των επιτροπών εξετάσεων με διαφάνεια και δικαιοσύνη.
20/4/10 Συνέντευξη του Προέδρου της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. σε τοπικό κανάλι κατά του Πολυνομο-σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας. (Δημοσιεύτηκε την επομένη και σε τοπική εφημερίδα).
22/4/10 Συμμετοχή στην απεργία και την συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος που κή-ρυξε η Ο.Λ.Μ.Ε. ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας. Το Δ.Σ. εκπροσωπήθηκε από τον Γ. Γραμματέα.
26/4/10 Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας με ανακοίνωσή του επανέρχεται στο πρόβλημα σηματοδότησης στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Κυρά - Βρύσης με την ΠΕΟ Κορίνθου - Αθήνας (όπου έχασε τη ζωή του μαθητής μας και όπου έχουν κατά το παρελθόν συμβεί παρόμοια ατυχήματα), για την επίλυση του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα.
29/4/10 Συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας, καθώς επίσης και 3ωρες στάσεις ερ-γασίας για τις 29/4, 30/4 και 3/5. Στο πλαίσιο αυτό συντάχθηκε ανοιχτή επιστολή των καθηγητών της Κορινθίας προς τους γονείς και τους πολίτες, η οποία μοιράστηκε στην Κόρινθο κατά το διά-στημα των κινητοποιήσεων των επόμενων ημερών. Η επιστολή αναρτήθηκε και στο Διαδίκτυο.
4/5/10 Συμμετοχή στην απεργία της ΟΛΜΕ – ΔΟΕ.
5/5/10 Συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Για την μετάβαση των συναδέλφων διατέθηκαν λεωφορεία από το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου.
Πραγματοποίηση Γ. Συνέλευσης χωρίς απαρτία, με θέμα την εισήγηση, το διεκδικητικό πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης που πρότεινε η ΟΛΜΕ. Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση και οι προσθήκες. Όσον αφορά το πρόγραμμα δράσης πλειοψήφησε η πρόταση για συμμετοχή σε απεργι-ακές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό με ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.
7/5/10 Συμμετοχή του Προέδρου της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας στη Γ.Σ. των Προέδρων.
12/5/10 Συμμετοχή στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Ανακοίνωση του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. με την οποία καλεί τους συλλόγους διδασκόντων να υλοποιήσουν την απόφαση της ΟΛΜΕ σχετικά με την αυτοαξιολόγηση (μη συμμετοχή σε αυτήν).
20/5/10: Συμμετοχή στην απεργία της ΟΛΜΕ – ΔΟΕ – ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ για το ασφαλιστικό. Συμμετοχή στη συγκέντρωση στο ΕΚΚ και στην επακολουθήσασα πορεία. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. καθώς και αρκετοί συνάδελφοι.
5 /6/10 Συμμετοχή στη συγκέντρωση στην πλ. Κοτζιά. Συμμετείχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας.
9/6/10 Νέα παρέμβαση για το στεγαστικό με αφορμή νέα επιστολή του συλλόγου καθηγη-τών του 1ου ΕΠΑ.Λ Κορίνθου.
14/6/10 Με την ευκαιρία της «παγκόσμιας ημέρα εθελοντή αιμοδότη» διοργανώνεται αιμο-δοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε.
18/6/10 Διοργάνωση από κοινού με το τμήμα γραφικών τεχνών του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Κορίνθου έκθεσης φωτογραφίας μαθητών – καθηγητών στο Κέντρο Νέων Κορίνθου στα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκε και συναυλία με τη συμμετοχή μαθητικών συγκροτημάτων.
Συνέντευξη του Προέδρου σε τοπικό κανάλι για τη συνέχιση της αποχής των εκπαιδευτικών από τα βαθμολογικά κέντρα (Δημοσιεύτηκε και σε τοπική εφημερίδα την επομένη).
25/6/10 Επείγουσα έκτακτη Γ.Σ. του κλάδου χωρίς απαρτία με θέμα « Απολογισμός του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ για τη συνδικαλιστική περίοδο 2009-10 και εισήγηση για τον σχεδιασμό της συνδικαλι-στικής χρονιάς 2010-11 » και εγγραφή της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Πειραιά στην ΟΛΜΕ. Ο απολογισμός και το πρόγραμμα δράσης καταψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Υπερψηφίστηκε η πρόταση της συνέχισης των αγώνων στο πλαίσιο της συμπόρευσης με την ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ.
29 /6/10 Συμμετοχή στην απεργία για το ασφαλιστικό.
8/7/10 Συνέντευξη σε τοπικά κανάλια από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα με θέμα τα προβλήματα που συνεπάγονται οι μαζικές συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών.

11/09/10 Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε υλοποιώντας απόφαση της ΟΛΜΕ συμ-μετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης.
13//9/10 Μοιράστηκε σε σχολεία της περιοχής μας επιστολή της ΟΛΜΕ προς τους γονείς.
21/9/10 Δελτίο τύπου με προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της Α΄ ΕΛΜΕ Κοριν-θίας με έμφαση στο στεγαστικό.
15-20/9/10 Παρεμβάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που διατέ-θηκαν στην πρωτοβάθμια - παράσταση του προέδρου της Α΄ ΕΛΜΕ προς τον Διευθυντή Πρωτο-βάθμιας.
23/9/10 Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας ανταποκρινόμενο σε αίτημα του Συλλόγου Διδα-σκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Κορίνθου (την ανακοίνωση του οποίου επισυνάπτουμε) κηρύσσει διευκο-λυντική στάση εργασίας για τις τρεις τελευταίες ώρες της 23ης /9/10 καθώς και τρίωρη στάση για τις τρεις πρώτες ώρες της 24ης /9/10, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη επίλυση του προβλήματος μεταστέγασης του σχολείου καθώς και για να διευκολύνει τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας προς τους αρμοδίους.
29/9/10 Συμμετοχή στην συγκέντρωση για την πανευρωπαϊκή ημέρα ενάντια στα μέτρα λι-τότητας, στην πλ. Κλαυθμώνος. Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας εκπροσωπήθηκε από τον Γ. Γραμματέα.
7/10/10 Συμμετοχή στην απεργία ενόψει της εκδίκασης στο ΣτΕ (8/10) της αγωγής των συνδικάτων για την ακύρωση του μνημονίου.
5/10/10 Συνάντηση με τον προϊστάμενο Δ.Ε. για το ζήτημα της μεταστέγασης του ΕΠΑΛ καθώς και για το γενικότερο πρόβλημα υποδομών και στέγης που εντοπίζεται κυρίως στον Δήμο Κορινθίων και Λουτρακίου.
Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας με αφορμή το σοβαρότατο πρόβλημα στέγης του 1ου Ε-ΠΑΛ Κορίνθου δηλώνει την στήριξή του προς τον Σύλλογο Διδασκόντων. Υποστηρίζει τις προτά-σεις που υπέβαλε για άμεση μεταστέγαση, ως προσωρινή λύση, σε ενοικιαζόμενο κτήριο και στηρί-ζει την πρόταση κατασκευής νέου κτηρίου για την οριστική του εγκατάσταση.
12/10/10 Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Κορίνθου, στις 12/10/10, ύστερα από σχετικό αίτημα προς τους εκπαιδευτικούς φορείς του Νομού μας του βουλευτή επικρα-τείας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Μουλόπουλου, αντιπροσωπεία της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας επέδωσε υπόμνημα αναφορικά με τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δευτεροβάθμια Εκπ/ση στον Νο-μό μας.
13/10/10 Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας διέθεσε χρηματικό ποσό ως οικονομική ενίσχυση σε μαθή-τρια με σοβαρό πρόβλημα υγείας από το Κιάτο.
Η Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας διέθεσε στη μνήμη του Αντιδήμαρχου Γ. Ανδρέου, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στο Ευθύμειο Kέντρο Κορίνθου.
20/10/10 Έκκληση προς νεοδιόριστους για αποχή απο την εισαγωγική επιμόρφωση σύμφωνα με απόφαση της ΟΛΜΕ.
Μετά από σχετικά αιτήματα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. συναντήθηκε με εκπροσώπους της Κί-νησης Πολιτών και τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Γιώτη. Κατά τις συναντήσεις αυτές έγινε συζήτηση για τα εκπαιδευτικά προβλήματα του νέου Δήμου.

H χρονιά που πέρασε σημαδεύτηκε από δυσμενέστατες εξελίξεις όσον αφορά τα εργασιακά δικαιώματα, την ασφάλιση και τα οικονομικά των εκπαιδευτικών. Το Δ.Σ. εκπροσωπήθηκε σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό σε όλες τις τοπικές κινητοποιήσεις αλλά και τις κεντρικές της Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Το ευχάριστο είναι ότι σε όλες τις κινητοποιήσεις συμμετείχε σταθερά ένας αριθμός νέων -κυρίως- συναδέλφων που γεννά αισιοδοξία για το μέλλον. Η συμμετοχή στις απεργίες ξεκί-νησε από χαμηλά επίπεδα (8,5 % περίπου) και έφθασε στο 25 %, ποσοστό που κρίνεται χαμηλό για το μέγεθος της επίθεσης που αντιμετωπίζουμε. Η ανάγκη ισχυροποίησης της αντίδρασης του κλά-δου αποτελεί αντικείμενο προβληματισμού των μελών του Δ.Σ.
Η Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας στηρίζει σταθερά κάθε προσπάθεια μαθητών ή εκπαιδευτικών που προάγουν τον πολιτισμό. Συνεργάζεται και στηρίζει έμπρακτα τις επιστημονικές ενώσεις του Νο-μού μας (όπως έκανε εφέτος με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων). Συμμετέχει και στηρίζει την Λέσχη Α-νάγνωσης Κορινθίας που αποτελεί μια σοβαρή προσπάθεια αυτομόρφωσης των εκπαιδευτικών του Νομού μας (και τον μόνο μέχρι τώρα κρίκο επαφής με το Πανεπιστήμιο Κορίνθου), σε μια εποχή που η επιμόρφωση σχεδόν καταργείται.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να επαινέσουμε δημόσια τους συναδέλφους που προσφέρουν εθε-λοντικά μαθήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».


Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: