Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δίκτυο καθηγητών Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας ευχαριστεί τους συναδέλφους που το τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές για ανάδειξη Δ.Σ., στις 10/11/10. Τους διαβεβαιώνουμε ότι, με την αναβαθμισμένη εκπροσώπησή μας στο Δ.Σ. θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη να πορεύομαστε στον δρόμο της υπεράσπισης και της αναβάθμισης του Δημόσιου Σχολείου. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε χωρίς προκαταλήψεις με όσους συναδέλφους θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην ίδια κατεύθυνση.
Όσον αφορά στη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. παγίως στηρίζουμε την εκλογή προεδρείου στο οποίο θα αντιπροσωπεύονται όλες οι εκπροσωπούμενες στο Δ.Σ. παρατάξεις, στη βάση βέβαια του σεβασμού των αρχών του καταστατικού μας, των αποφάσεων των συνεδρίων και των άλλων οργάνων της ΟΛΜΕ αλλά και των αποφάσεων της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας που έχουν κατατεθεί με την μορφή ολοκληρωμένων υπομνημάτων. (Κοινό υπόμνημα Α΄ και Β΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας 18/4/08 και υπόμνημα Α΄ ΕΛΜΕ Σεπτεμβρίου 2009).
Βεβαίως για την επιτυχία αυτού του στόχου δεν αρκεί η δική μας επιθυμία. Χρειάζεται να επιδείξουν παρόμοιο πνεύμα και οι υπόλοιπες παρατάξεις. Το ΔΙΚΤΥΟ ανεξάρτητα από την έκβαση της συγκρότησης του Προεδρείου θα συνεχίσει να συνεισφέρει στο σωματείο σε όλα τα επίπεδα: Στους αγώνες, τις διεκδικήσεις, την σύνδεση με κοινωνικά κινήματα, την αυτομόρφωση και τον πολιτισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: