Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε στο 14ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ αποφασίστηκε μεταξύ άλλων και η αύξηση των συνδρομών προς την ΟΛΜΕ από 15 σε 18 € ανά μέλος, από την συνδικαλιστική χρονιά 2009 – 2010 (δηλ. αύξηση 0,25 ευρώ το μήνα). Η μικρή αύξηση κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη λειτουργία της ΟΛΜΕ ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της (απόφαση 14ου Συνεδρίου).
Το Δ.Σ της Α ΕΛΜΕ, είναι υποχρεωμένο από το καταστατικό του να εφαρμόσει αυτήν την απόφαση. Ωστόσο επειδή κατανοεί τη δύσκολη οικονομική συγκυρία εισηγήθηκε ομόφωνα στη Γενική Συνέλευση (12-11-2009) την ισόποση μείωση της μηνιαίας συνδρομής προς την Α΄ ΕΛΜΕ για να μη μετακυλισθεί η αύξηση στους συναδέλφους πράγμα που έγινε και ομόφωνα αποδεκτό.
Επομένως η μηνιαία κράτηση παραμένει ως είχε συνολικά (2 €) αλλά κατανέμεται ως εξής: 1, 25 € για ΟΛΜΕ (αντί 1€), 0, 25 € για ΑΔΕΔΥ και 0, 50 € για την Α΄ ΕΛΜΕ (αντί 0, 75€).
Πιστεύουμε ότι, σε μια χρονική στιγμή που το εισόδημα των εργαζομένων κατατρώγεται από συνεχείς αυξήσεις, οι συνάδελφοι θα εκτιμήσουν το ότι η Ένωσή μας μειώνει τη συνδρομή των μελών της και θα δυναμώσουν μαζικά και συλλογικά τους αγώνες του κλάδου μας.

Ο Πρόεδρος Λέκκας Ηλίας
Ο Γ.Γραμματέας Χαρμπίλας Αριστοκλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: