Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Συμμετοχή στο πρόγραμμα Leonardo da Vinci

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 18/1/2010


ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ


ΘΕΜΑ: «Συμμετοχή στο πρόγραμμα Leonardo da Vinci»

Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας μετά την πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης 18/12/09 στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, αποφάσισε να υποβάλει πρόταση συμμετοχής στο πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση / Leonardo da Vinci.
Το Πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς (της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κυρίως) να επισκεφτούν μια άλλη χώρα, (στην περίπτωσή μας τη Γερμανία) για μια περίπου εβδομάδα και να πληροφορηθούν για το εκεί εκπαιδευτικό σύστημα και τις δυνατότητες κατάρτισης και προώθησης στην απασχόληση των νέων. Τα έξοδα του ταξιδιού των συμμετεχόντων καλύπτονται από το Πρόγραμμα. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη του 2010.
Επειδή η πρόταση πρέπει να υποβληθεί από την ΕΛΜΕ μέχρι 5/2/2010 στην Ελληνική Μονάδα Συντονισμού, που είναι το Ι.Κ.Υ., παρακαλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετάσχουν, να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση που επισυνάπτουμε ή να την προσκομίσουν οι ίδιοι στα γραφεία της ΕΛΜΕ μέχρι τις 28/1/2010.
Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία είναι ανοιχτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19.00 μμ – 21.00 και ότι το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε σχολεία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος: Λέκκας Ηλίας
ο Γ.Γραμματέας:Χαρμπίλας Αριστοκλής


ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ : 1






Α Ι Τ Η Σ Η ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙθΙΑΣ



Παρακαλώ να με συμπεριλάβετε στη πρόταση
συμμετοχής που έχετε υποβάλει προς το ΙΚΥ,η οποία αφορά
εκπαιδευτική επίσκεψη στη Γερμανία στο πλαίσιο
του προγράμματος Δια Βίου Μάθηση/Leonardo da Vinci

ΤΟΥ








ΕΠΩΝΥΜΟ:


ΟΝΟΜΑ:


ΣΧΟΛΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ:


ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ:


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:



ΚΟΡΙΝΘΟΣ


Ο ΑΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: