Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Γ Ι Α Π Ρ Ο Α Σ Τ Ι Α Κ Ο 2


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Γ Ι Α   Π Ρ Ο Α Σ Τ Ι Α Κ Ο

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συναδέλφους του σχολείου σας  οι οποίοι  χρησιμοποιούν για την μετακίνησή τους τον προαστιακό και έχουν  εκδηλώσει ενδιαφέρον  για προμήθεια μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20%, εφόσον βέβαια υπάρξει ταυτόχρονη μαζική αγορά καρτών  (50 τουλάχιστον άτομα) για τα εξής:
Ο αριθμός των συναδέλφων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα που στείλαμε, είτε λόγω του μεγάλου αριθμού αποσπάσεων είτε γιατί ακόμη δεν έχουν διοριστεί εξήντα περίπου αναπληρωτές  που χρειάζονται για να καλύψουν τα κενά στην περιοχή μας, παρόλο που εξαντλήσαμε και τα τελευταία χρονικά περιθώρια παραμένει αρκετά χαμηλός (περίπου 20 στην Α΄ ΕΛΜΕ). Συνεπώς δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί στην παρούσα φάση  η ομαδική αγορά μηνιαίων καρτών και επομένως θα πρέπει να προβούν σε αγορά μηνιαίας κάρτας για τον Οκτώβριο ατομικά.
Επειδή στις παρούσες συνθήκες έστω και  μία έκπτωση 20% στις καθημερινές μετακινήσεις είναι σημαντική θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση μας (περίπου στα μέσα Οκτωβρίου) ελπίζοντας με τους διοριζόμενους στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπ/ση αναπληρωτές να έχουμε τον επιθυμητό αριθμό. Γι’ αυτόν τον λόγο παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά και όσους αναπληρωτές διοριστούν τις επόμενες ημέρες στο σχολείο σας.
Βεβαίως το αίτημα για γενική μείωση του εισιτηρίου του προαστιακού και των άλλων μέσων μαζικής μετακίνησης για τους εργαζόμενους που μετακινούνται καθημερινά παραμένει.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ηλίας Λέκκας
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Αριστοκλής Χαρμπίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: