Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Γ Ι Α Π Ρ Ο Α Σ Τ Ι Α Κ Ο


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Γ Ι Α   Π Ρ Ο Α Σ Τ Ι Α Κ Ο

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συναδέλφους που χρησιμοποιούν για την μετακίνησή τους τον προαστιακό ότι ισχύει η δέσμευση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  για προμήθεια μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20%, εφόσον υπάρξει ταυτόχρονη μαζική αγορά καρτών  (50 τουλάχιστον άτομα).
Επειδή ο αριθμός των συναδέλφων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερος παρακαλούμε να ενημερώσετε τον σύλλογο διδασκόντων (και ειδικότερα τους συναδέλφους που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον) κατά την συνεδρίαση του τέλους του σχολικού έτους για τα εξής:
Να μην προβούν σε αγορά κάρτας ατομικά με την έναρξη του νέου σχολικού ετους..
Να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (διαδρομή – Α.Δ.Τ.) στον πίνακα που σας στέλνουμε. Βέβαια επειδή εκκρεμούν διάφορες υπηρεσιακές μεταβολές ο πίνακας πρέπει να επικαιροποιηθεί τον Σεπτέμβριο (μέχρι και 4/9/12) και να σταλεί με ηλεκτρονική μορφή στο Email της Α΄ ΕΛΜΕ.
Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το αντίτιμο της κάρτας (σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα), μέχρι 7/9/12, στον τραπεζικό λογαριασμό της  Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας ο οποίος θα κοινοποιηθεί  τότε, εφόσον βέβαια διαπιστωθεί ότι ο αριθμός των ενδιαφερομένων είναι επαρκής. Η αγορά των καρτών θα πραγματοποιηθεί από μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ οι δε κάρτες θα αρχίσουν να ισχύουν, εκτός απροόπτου, από 10/9/12.
Εννοείται ότι θα επανέλθουμε με νεότερο σημείωμά μας αμέσως με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε στο σύλλογό σας τις ευχές μας για καλές διακοπές!



Ο Πρόεδρος        :  Ηλίας Λέκκας
ο Γ.Γραμματέας : Αριστοκλής Χαρμπίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: