Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ 26/6/13



Συνάδελφοι,
επειδή τις επόμενες ήμερες  αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στο χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης, το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλεί τους συλλόγους διδασκόντων  κάθε σχολικής  μονάδας στην τελευταία   συνεδρίαση του σχολικού έτους να ορίσουν συνδέσμους  με το σωματείο.
             Ως σύνδεσμοι έχουν ήδη οριστεί τα μέλη του Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας  και τα μέλη της επιτροπής αγώνα η οποία συγκροτήθηκε με απόφαση της Γ.Σ. στις 14-5-2013. Μπορεί όμως να οριστεί και οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος  το επιθυμεί προσθέτοντας το όνομα, την ηλεκτρονική του διεύθυνση και ένα τηλέφωνο (κινητό) στην κατάσταση που επισυνάπτουμε. Εννοείται ότι κάθε προσθήκη πρέπει να κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά στην ΕΛΜΕ.
Βασική ευθύνη των συνδέσμων είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων στοιχείων επικοινωνίας με τους συναδέλφους της σχολικής μονάδας τους, ώστε να είναι δυνατή η ενημέρωση και η κινητοποίηση του κλάδου τις επόμενες ημέρες.

             Καλούμε τέλος  όλους  τους συναδέλφους - συνδέσμους σε συνάντηση στα γραφεία της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας  την Παρασκευή 5/7/13 στις 7.00 μ.μ.


 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ                                                                 
      Ο     Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΠΙΚΕΛΗΣ 



                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια: